Dejvix Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Proszę posiadaczy tunze 6015 o podanie wymiaru pompy od szyby do krawedzi wylotu. Np jvp-100 podają 90mm ale to wymiar samej obudowy pompy bez przyssawki i "trzymaka". Takową pompe mam i okazala sie za wieeeelka do mojej pikorafki z gory dziekuje za odpowiedzi Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Dejvix (wyświetl historię edycji) Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danny Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Cześć Dejvix Mierzyłem i mniej więcej wychodzi 10,5cm do 11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj85 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 11cm.na ta pompa Cytuj http://212.182.113.4:83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Dzieki Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach