SU1 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2019 Pokaż zbiornik . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewaorawiec Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 wrzuciłam na fb . to z roślinami jest zrobione przed załamaniem 3 miesiace temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 Z roślinami ???? Wow .... No a sprawdzałaś testy ? Cytuj akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewaorawiec Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2019 testy są ok mam w domu 4 zbiorniki i testy w zapasie . Dawno dawno temu no3 i po4 było wykrywalne ale na bardzo małym poziomie a od dawna wszystko jest niewykrywalne . Rośliny dotarły do zbiornika ze szczepkami a że ładne i pożyteczne to pozwalałam im rosnąć przerywając czasami nadmiar niestety padły a sposób jak to się stało potwierdza tylko wiarygodność testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach