baszurek Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) uklad filtrow zmieniony tylo co z tym ogranicznikiem ?? Popatrz dobrze . Mam taki sam zestaw i też po odpakowaniu myślałem,że go nie mam. Po telefonie do sklepu okazało się,że w zestawie jest ogranicznik żyłkowy (chyba tak to się nazywa). Wygląda to,jak na zdjęciu i jest wpuszczone w wężyk do kanalizacji. Ponieważ miałem dość wysoki TDS po membranie,kupiłem typowy ogranicznik,różnicy nie ma żadnej. Jeśli więc masz ogranicznik wpuszczany w wężyk,to jest wszystko o.k. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacektrx Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 mam taki sam komplet od 6 miesięcy, wszystko ok, uważam, że ta cena jest bardzo dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 Az sobie zamowilem do tego zywica I "zapasowki". Dostawa free. Cena naprawde dobra... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach