mareko1 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 Witam, Dzisiaj zobaczyłem jak jednemu z moich Pterapogonów wystaje coś z pyska. Po przyjrzeniu się jestem pewien, że to albo resztki padniętej albo wylinka krewetki lysmata wurdemanni. Co z tym zrobić, nie wiem czy starać się pomóc i próbować wyłowić rybkę i wyciągać z pyska te resztki czy zostawić i mieć nadzieję, ze sama sobie z tym poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 pewnie kawałek wylinki ma w pysku powinien sobie poradzic bo pysk ma pojemny i jak cos to wypluc powinien obserwuj, ale nie działaj pochopnie pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareko1 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 Poradził sobie - połknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach