jimi Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2014 Witam.Mam mandaryna ponad 3 miesiące koło 6 kg skały i się trzyma świetnie.Ale jest nauczony jeść mrożonkę solowiec. P.S.A błazenki nie są zainteresowane na razie ukwiałem quadricolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carew Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Kupiłeś już nauczanego jeść czy sam przestawił sie u Ciebie w baniaku ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimi Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Kupiłem na Tatarskiej w Krakowie u pana Oliviera.Mówił że mrożonkami go karmią.U mnie nie chciał jeść mrożonek bo miał lepsze żarełko na skałach.Jak się skończyło po miesiącu to złapał się za mrożonki. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez jimi (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimi Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Co to za koral twardy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Stylophora pistillata , odmiana kolorystyczna tzw "Milka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimi Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Dzięki a czym ją karmić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 Światłem przede wszystkim . Ewentualnie jakiś pokarm dla sps'ów w proszku o ile masz wydajny odpieniacz. Karmienie nie jest konieczne, jak będziesz karmił ryby to jej zawsze też coś skapnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimi Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2015 Co to jest?Jakiś robak na skale.Czy mam go wyrzucić? Tu troszkę z dalsza zdjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyduck Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2015 Chiton. Pożyteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimi Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2015 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkPaw1ak Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2015 Masz zamiar zrobić coś z aiptasia na skale, masz dosyć sporo i zapewne się rozpleni jeszcze bardziej.. Tapnięte z Szajsunga Note 3 Cytuj 60x40x30 , 72l . Kaskada FZN-3 + węgiel , oświetlenie 3x24w , cyrkulacja Koralia 1600 i Koralia nano evo 900 ,Odpieniacz Resun SK-300 po tuningu na Meshu, 7 kg LR , 2kg LS - START 06-10-13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimi Zgłoś Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Co to za ukwiał ten zielony? Edytowane 28 Lutego 2016 przez jimi (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach