Gaber Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. Planuję zmianę akwa z 150x60x55 na kostkę. W grę wchodzą dwa wymiary 1. 100x100x55 widziane z 3 stron 2 120x120x55 ale widziane z dwóch stron skały mało Obsada do przerzucenia 1. Hepatus 12 cm 2. żółtek, veliferum, leucosternon 8-9 cm 3. strigosus i chelmon 9 cm + jakaś drobnica szczerze zastanawiam się nad wymiarem 1 czy 2 chodzi mi - czy 100x100 wystarczy na tę obsadę ale widok z 3 stron czy jednak za małe i zrezygnować z 3 stron ale większe dzięki z góry za pomoc Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Gaber (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 Raczej 100cm dla pokolcy to nie raj tym bardziej 4 szt. bo nawet sie nie rozpędzi więc według mnie minimum to jest to co masz 150cm lub zmiana obsady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 Gaber - pomijając już fakt pokolcy, to jak mówi stara zasada - zawsze będzie za małe. Jak masz możliwości to ja bym się nie zastanawiał i stawiał to większe. Po co później dylematy typu - kurcze a mogłem.... Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach