Szubi20 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2013 Do mnie wczoraj dojechala Pandora Hyperion S. Na razie swieci bez świetlówek bo one dojada jutro, ale lampa klasa:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2013 Mateusz a ile watt na panelu? Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2013 @dxp1976 Masz rację. Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dxp1976 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) to i ja usuwam... Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez dxp1976 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szubi20 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2013 Mateusz a ile watt na panelu? Marcin ja mam ten model 100W z jednym panelem co Przemek oferowal ostatnio na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2013 Tzn ze nie smt panel. (Z tego co wiem) Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach