Gaber Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Witam wszystkich. Temat jest taki. Kolega z forum kupił ode mnie w kwietniu tego roku odpieniacz APF 600, zapłacił za niego i do tej pory nie odebrał. Niestety nie pamiętam jego nicka, a wszystkie maile wykasowałem. Dzwoniłem do niego kilkadziesiąt razy na komórkę i stacjonarny firmowy znaleziony w necie, bezskutecznie. Mam tylko dane z przelewu Andrzej Wierzba miejscowość Jadów chciałbym być w porządku z góry dzięki za pomoc pozdr Gaber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedDemon Zgłoś Napisano 7 Września 2013 próbowałeś przez FB? ewentualnie Rutkowskiego? Cytuj 500l - Ati 8xT5, metoda probiotyczna AF, siporax, balling light Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 7 Września 2013 nie korzystam z FB Rutkowski już się sprawa zajął, ale stwierdził, że bez pomocy Ineroplu chyba nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Gaber nawet adres Ci jego wczoraj dałem patrząc w Google ( nawet na jednej ze stron był telefon do niego) Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Gaber nawet adres Ci jego wczoraj dałem patrząc w Google ( nawet na jednej ze stron był telefon do niego) dzięki poszło temat do zamknięcia Edytowane 7 Września 2013 przez Gaber (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Wszystkim dziękuję za pomoc pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach