amsam Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Jaką pompę dozującą do metody Ballinga polecilibyście ?? Cena-jakość i funkcjonalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 7 Września 2013 moim zdaniem rodzima produkcja naszego kolegi z forum ! cena-jakość-klasa! Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gilek231 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Witam co to za pompy i w jakiej cenie ma ten kolega z forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 7 Września 2013 pewnie aqua-trend, znajdziesz na allegro. ja jutro do działy DIY wsadzę film, jak wykonać płytkę drukowaną, a w zasadzie cały dozownik akwarystyczny na chińskich pompeczkach Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Na Fishstreet 3 pompy dozujące wychodzą 80$ z wysyłką. Bez sterownika. Komarek z Xperia S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamsolik Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Ja polecam Grotech - niezawodność, łatwość programowania. Raz programujesz i zapominasz o pompie. Polecam jednak, bez znaczenia jakiej marki, zestaw dozujący z czterema pompami - są już takie na rynku, grotech tez ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Na Fishstreet 3 pompy dozujące wychodzą 80$ z wysyłką. Bez sterownika. Komarek z Xperia S to strasznie drogo Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Czy ja wiem... W PL te same pompy wychodzą prawie 80$ ... za sztukę. Tam za 3 szt z wysyłką. Komarek z Xperia S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Jaką pompę dozującą do metody Ballinga polecilibyście ?? Cena-jakość i funkcjonalność. A czego oczekujesz od pompy (ilośc dawek na dobę, ilośc płynu podawana jednorazowo na kanał, itp.). Twoje pytanie jest z cyklu "Jaki samochód na dojazdy do pracy". Napisz trochę jakie masz potrzeby. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Czy ja wiem... W PL te same pompy wychodzą prawie 80$ ... za sztukę. Tam za 3 szt z wysyłką. Komarek z Xperia S za tyle to ja mam ze sterownikiem Edytowane 7 Września 2013 przez PawelL (wyświetl historię edycji) Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Z trzema pompami jelitowymi? Super! Dawaj namiar co i jak, cena bajka :-) CHo栮a same pompy :-) Komarek z Xperia S Edytowane 7 Września 2013 przez Komarek (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amsam Zgłoś Napisano 12 Września 2013 Kupiłem aqua trend Doser Uno Evolution na allegro. 3 pompy. I po temacie. Dzięki. Co do samego pytania to oczekiwłaem podpowiedzi doświadczonych kolegów na co zwrócić uwagę. A le chyba wszystkjo znalazałem , MOżna rozłoży ć dawki w czasie dnia. I to chyba ma najwięszke znaczeni. Pozdrawiam Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareko1 Zgłoś Napisano 12 Września 2013 Też się do niej przymierzam. I jak jest z głośnością? Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 12 Września 2013 Mam ją i testuje jest cicha w porównaniu do mojej z Profilux'a. Po wstępnych testach jestem mile zaskoczony. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareko1 Zgłoś Napisano 12 Września 2013 Mam ją i testuje jest cicha w porównaniu do mojej z Profilux'a. Po wstępnych testach jestem mile zaskoczony. Dzięki:rolleyes: Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach