Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Cześć, Jutro wybieram się do Wrocławia. Ktoś się może orientuje gdzie teraz maja lepszą żywą skałę? Trzmiel czy Belio? a może jest coś nowego? Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nimloth Zgłoś Napisano 11 Października 2013 A dzwoniłeś, żeby zapytać czy w ogóle mają skałe? Cytuj Akwarium 120x60x50 360l Lampa: DIY 170W LED COB Odpieniacz: APF600 Cyrkulacja: Jebao wp-25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sepher Zgłoś Napisano 11 Października 2013 W belio nie ma (byłem dzisiaj) w trzmielu jest jakaś z recyclingu z lasami aptasii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 11 Października 2013 (edytowane) We wrocku nie ma fajnej żywej skały Edytowane 11 Października 2013 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Nie lepiej odkupić od kogoś z forum ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepitopl86 Zgłoś Napisano 11 Października 2013 W Arkadach mają skałę całą w glonach i pewnie w kosmicznej cenie. Jak coś to ja mam ze 2kg do sprzedania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 11 Października 2013 OMG to rzeczywiście nie ciekawie:P pepitopl86 a jak rozwiążemy transport? czy będziesz może we Wrocławiu? Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ni3miec Zgłoś Napisano 11 Października 2013 W Trzmielu widzialem duzo skaly i nie zabardzo byla na niej aiptasia. Wysłane z mojego GT-B7510 Cytuj 70x45x45 (140l) panel 70x17x45 (53l) Midiflotor Jebao WP-25 Lampa PS BP 160W Master New Jet 1200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 12 Października 2013 Właśnie wróciłem z Trzmiela... skała nawet nawet - ja tam ekspertem nie jestem, ale 45 PLN za kg to nie wąsko . Skały jest dużo kilka apitasji wypatrzyłem gdzieś tam Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 12 Października 2013 45zł/kg to nie duzo w porownaniu do 59zl/kg w arkadach bombsheep pozdrawia mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach