Skocz do zawartości
Darekn12

problem z umum

Rekomendowane odpowiedzi

witam was serdecznie,

moze tutaj sie czegos dowiem co sie dzieje z um-um,skladalem zamowienie 1 marca tego roku zrobilem przedplate.towar otrzymalem po jakies 1,5 tygodnia ale bez jednej rzeczy salimetru AM.po wyslaniu 2 mailach i kilku informacji na gg uzyskalem jedna odp na gg ze musze czekac bo ni emaja tego na stanie.jest koniec marca towaru nadal nie ma...wczoraj czy przedwczoraj wyslalem zapytanie na gg do pana Przemka i zero odp.juz mi nie chodzi o to ze nie mam tego sprzetu bo poki co powoli zbieram sprzet ale ten brak reakcji i odp.tym bardziej ze takich osob ajak ja moze byc kilka nascie i maja nasze pieniadze na obracanie nimi...w tym przypadku lepsze bylby zwrot pieniazkow i kupil bym sobie sam ten salimetr w AM w bogicunue.

mam nadzieje ze przeczyta to pan przemek nr zamowienia 7338...jestem bardzo zawiedziony tym bardziej z enie pierwszy raz kupuje u nich i zawsze bylo ok.

pozdrawiam akwamaniakow

darekn12

od 17 wrzesnia 2009 akwarium zlikwidowane...ale kiedys wroce...:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Przepraszam za opóźnienie- niestety dopiero wczoraj przyszły do nas - wcześniej AquaMedic nie miał ich na stanie(moze Pan sprawdzić tą informację bezpośrednio w AM).

Wczoraj salimeter został wysłany - co do pytań na gg - najlepiej napisać maila lub zadzwonić - GG (szczególnie ta ostatnia wersja) jest imho bardzo wadliwe - bardzo często mi się zdarza, że nie otrzymuję wiadomości wysłanych do mnie nawet przez Irminę.

W ostatnich dniach nie używam GG w ogóle - nie mam na to czasu w pracy, przyro mi. Zawsze jednak odbieram telefony(lub oddzwaniam jak nie mgoę odebrać) - nr telefonu zawsze jest w mojej stopce.

Pozdrawiam

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam serdecznie,

ok.w takim razie czekam i jesli wszystko bedzie ok bede dokonywal kolejnych zakupow.

pozdrawiam

dariusz naskręt

od 17 wrzesnia 2009 akwarium zlikwidowane...ale kiedys wroce...:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.