Skocz do zawartości

Historia edycji

r_33

r_33

IMG4179JP_qwnwqhx.jpg

Doczekałem się hehe

Blastomussa jest w końcu u mnie:) Póki co malutka nie napompowana (ale już jest większa niż zaraz po wyjęciu z paczki).

SeaFarm spisali się jak zawsze świetnie. Przy tej pogodzie w styroboksie było cieplutko a wszystko dzięki takiej fajnej saszetce grzejnej, która była cieplutka i trzymała temperaturę.

Jak się tylko napompuje będzie nowa fotka.

a tak na marginesie 

oddam w dobre ręce (ale nie wysyłam) tą seriatoporę - za browarka;)

IMG4181JP_qwnwqpq.jpg

Na początku przyszłego tygodnia trafi do mnie monti samerensis (pomarańczowa z zielona tkanką) - no i dla mojej staruszki, którą mam od ponad 4 lat nie ma już miejsca. Tzn mały kawałeczek sobie zachowam gdyż to mój jeden z pierwszych sps-ów i jest u mnie najdłużej ponad 4 lata!

r_33

r_33

IMG4179JP_qwnwqhx.jpg

Doczekałem się hehe

Blastomussa jest w końcu u mnie:) Póki co malutka nie napompowana (ale już jest większa niż zaraz po wyjęciu z paczki).

SeafFarm spisali się jak zawsze świetnie. Przy tej pogodzie w styroboksie było cieplutko a wszystko dzięki takiej fajnej saszetce grzejnej, która była cieplutka i trzymała temperaturę.

Jak się tylko napompuje będzie nowa fotka.

a tak na marginesie 

oddam w dobre ręce (ale nie wysyłam) tą seriatoporę

IMG4181JP_qwnwqpq.jpg

Na początku przyszłego tygodnia trafi do mnie monti samerensis (pomarańczowa z zielona tkanką) - no i dla mojej staruszki, którą mam od ponad 4 lat nie ma już miejsca. Tzn mały kawałeczek sobie zachowam gdyż to mój jeden z pierwszych sps-ów i jest u mnie najdłużej ponad 4 lata!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.