kaszmiroo Zgłoś Napisano 23 Października 2013 Witam wszedłem w posiadanie takowego komputera wyświetla wszystko w porządku jeśli chodzi o parametry i o dziwo zgodnie z testami. Natomiast ściągnąłem program i podłączyłem się przez kompa aby posterować urządzeniami i na pierwszy rzut oka ciężka sprawa Jedyne co posiadam to okrojoną instrukcję ściągniętą w pdf. Ja natomiast chcę zaprogramować listwę w połączeniu z czujnikami w zestawieniu: sonda Ph - sterowanie zaworem C.O2 na butli przed reaktorem wapnia i magnezu sonda poziomu wody - dolewka R.O z komory R.O w sumpie czas załączenia napięcia na listwie sterowanie cyrkulacją Tunzi - chyba że maja to indywidualnie PODSUMOWUJĄC - szukam kogoś kto przeszedł już tą drogą pozdrawiam kaszmiroo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciacho Zgłoś Napisano 23 Października 2013 Sam sie teraz z tym zmagam. Doszedlem juz do ustawien pomp cyrkukacyjnych (zakladka current) oraz udalo sie uruchomic dolewke ( ustawiasz opcje ATO czy jakis tak dla standardowej dolewki). Ogolnie najlepiej sciagnij sobie programming guide w pdf, kopiuj tekst i w tlumacz. Nie wszystko dokladnie tlumaczy ale wiadomo o co chodzi;) Cytuj Akwarium 110x70x50, 540l w oboegu, Sucha skala 20kg, Zywy piach 27kg, Siporax 15l, Sol FSRF Aquaforest PacificSun Hyperion r2 300w, Schuran 150, 2x Tunze 6100, Profilux 3.1a+expansion box, UV 36w, NJ4500, Reaktor kopia Dastaco II, loc-line itd.. Start: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaszmiroo Zgłoś Napisano 24 Października 2013 Sam sie teraz z tym zmagam. Doszedlem juz do ustawien pomp cyrkukacyjnych (zakladka current) oraz udalo sie uruchomic dolewke ( ustawiasz opcje ATO czy jakis tak dla standardowej dolewki). Ogolnie najlepiej sciagnij sobie programming guide w pdf, kopiuj tekst i w tlumacz. Nie wszystko dokladnie tlumaczy ale wiadomo o co chodzi;) Wielkie dzięki za odpowiedz i podpowiedz Może jeszcze ktoś odpowie i pomoże uzupełnić wiedzę swoją drogą jak byś dorzucił tłumaczenie to baza danych na temat Profiluxa mogłaby "mieć przyrosty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wietkong Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2014 jezeli jeszcze potrzebujesz pomocy pisz na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach