Piotr1 Zgłoś Napisano 26 Października 2013 Koledzy czy pompa Tunze Hydrofoamer 9410 posiada w komplecie zaworek do regulacji powietrza tak jak jest sprzedawany w 9420?? Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 26 Października 2013 ja posiadam ale nie używam a w razie wątpliwości telefon do sklepu i powiedzą co i jak Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Października 2013 Posiada. U mnie był w komplecie Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 26 Października 2013 (edytowane) dzieki za info, moglbys napisac jak ta regulacja sie sprawuje, czy regulacja tym zaworkiem ma wplyw na ilosc pobieranej wody?? Edytowane 26 Października 2013 przez Piotr1 (wyświetl historię edycji) Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Października 2013 Daje radę przytłumić powietrze. A mniej powietrza = więcej wody. Ale bez szaleństw. Jak chcesz więcej piany to mesh na igłę. Burza. Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach