Insider Zgłoś Napisano 27 Października 2013 jak to jest kiedys obilo mi sie o uszy ze po zolwiu akwaria sa do utylizacji ,to prawda? Cytuj 400l,BM 250,2x250HQI+4x54w t5,3x6095, dsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 27 Października 2013 A niby czemu? Szkło nie wchłania nieczystości. Jedyny powód jaki mi przychodzi do głowy to zarysowania od kamieni czy pazurów ale w sumpie to nie przeszkadza. Wyczyść dobrze i masz sump jak ta lala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insider Zgłoś Napisano 27 Października 2013 własnie ja nie wiem czemu tak słyszałem wiec wole sie zapytac:) Cytuj 400l,BM 250,2x250HQI+4x54w t5,3x6095, dsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 27 Października 2013 Chyba coś źle słyszałeś ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 27 Października 2013 Kiedyś słyszałem,że przy żółwiu szybko puszczają spoiny. Ale czy tak jest faktycznie - nie wiem. Po chodniku mi ciekło - ale gryzoń dłubał silikon.... Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 27 Października 2013 Moje 3 bydlaki od 14 lat siedzą w jednym i tym samym akwarium wiec chyba tak szybko nie puszczają ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiann2 Zgłoś Napisano 27 Października 2013 Kiedyś słyszałem,że przy żółwiu szybko puszczają spoiny. Ale czy tak jest faktycznie - nie wiem. Po chodniku mi ciekło - ale gryzoń dłubał silikon.... Pozdrawiam mobilnie Marek @ chodniku ? Chyba miało być chomiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insider Zgłoś Napisano 27 Października 2013 wiec zabieram sie za czyszczenie Cytuj 400l,BM 250,2x250HQI+4x54w t5,3x6095, dsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 27 Października 2013 Tak,chomiku. Głupi telefon.... Do dokładnego mycia możesz użyć perhydrolu. Doskonale czyści o odkaża. Do kupienia w hurtowniach fryzjerskich. Szeroko używają tego paletkarze Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ws1940 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 Tak,chomiku. Głupi telefon.... Do dokładnego mycia możesz użyć perhydrolu. Doskonale czyści o odkaża. Do kupienia w hurtowniach fryzjerskich. Szeroko używają tego paletkarze Pozdrawiam mobilnie Marek @ Sprawdź grubość szkła , bo w terrariach są one b. często cieńsze niż w akwariach i może być katastrofa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach