bibik Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 Witam ,mój egzemplarz osiągnął własnie wymiary małego karpia,pływa z małymi błazenkami od "szczeniaka "5cm,żywi sie jak dotej pory spiruliną, zaczynam sie zastanawiać czy nie zasmakują nu błazenki ma ktoś może takiego dużego imperatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 Ja miałem takiego 18cm i w tysiacu litrów nieinteresowal się mniejszymi rybami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 uff to fajnie,, i tak bym go nie wydał bo jest przepiękny ,rozpoznaje mnie bez problemu a za żona moja nie przepada hehe trochę sie nie mieści w akwa hehe ma juz ponad 25cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 Nom. Na taką rybkę można patrzeć godzinami Duże masz akwarium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 180x50x50 rybka miała ubarwienie młodzieńcze i z 5 cm a teraz taki piękny okaz hepatus przy nim to liliput Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 To dawaj focie... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Echindorus Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 Witam ,mój egzemplarz osiągnął własnie wymiary małego karpia,pływa z małymi błazenkami od "szczeniaka "5cm,żywi sie jak dotej pory spiruliną, zaczynam sie zastanawiać czy nie zasmakują nu błazenki ma ktoś może takiego dużego imperatora? Tak się zapytam, czy masz jakieś koralowce i ile czasu rozrastał się do takich rozmiarów ?. Cytuj 130x70x65; Aquasunlight 2x250W+ 4x54W, Reef Octopus RO-PS-5000INT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 To faktycznie za duzo miejsca niema ale naszczescie one nie pływają tyle co pokolce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 kilka lat chyba 3,.mam dużo miękkich i nie chorują więc wszystko jest ok,jak mocniej machnie płetwą ogonowa to powstaje fala uderzeniowa ktor brzmi jak pukanie w szybe ,na pocztku nie wiedziałem o co chodzi,pływa majestatycznie i powoli ale hepatusa raz na jakis czas musi profilaktycznie pogonic no bo kurna niech sobie nie myśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lidmann Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 No nie daj się prosić o zdjęcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzio Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 Podobnego gabarytowo imperatora ma Jacek56-piękna ryba niestety u niego potrafi objadać korale jest tu gdzieś jego temat jak ktoś chce to link niżej : http://nano-reef.pl/topic/37677-960ltr-moja-laguna/page__st__100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 juz mam zdjecia ale jak je wkleic? ale błazenki sa male przy nim te błzany mają około 8cm Nie pisz posta pod postem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Uszanowanko Edytowane 12 Listopada 2013 przez Raffy14 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 Kiedys takiego hodowalem, tez od maciupkiego. Piekny! Niestety jak podrosl, ale nie taki duzy jak Twoj, zaczal przestawiac korale razem ze skala. Korali nie podgryzal, inne ryby go malo obchodzily - w koncu to On jest Imperator. Kapitalne zwierze. Niestety, musialem go oddac, bo akwa mialo jedynie 500 litrow. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 Pływa dumny jak paw :mój pupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 Kurcze. Nowe akwa to 180/60/60, ale to chyba ciagle malo dla niego Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach