dawidmNS Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 Hej Czy ktos z Was moze posiada o to taki sprzet, moze podzielic sie opinia itp? Na jednym z forum jest na sprzedaz za 200f, nie ma nawet roku jeszcze i zastanawialem sie by wsadzic go do moich 330 litrow. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 spoko odpieniacz , twoje 330 L smialo pociagnie cena tez w miare ok , ja mialem Ati ale BM 250 na dwoch pompach i byl git , tego akuratnie nie mialem , wiec moze dokladnie napisza Ci ktorzy go uzywaja obecnie ale jak dla mnie jest spoko , pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 Jedyny problem to częste czyszczenie tej pompy. Po tygodniu pracy wydajność spada o połowę Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidmNS Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 Ledwo wystawiona i juz poszla ale czytajac opinie na innych forach, sa podzielone, na jednym tez cos bylo ze sa nie zadowoleni z pompy. Bede szukal dalej dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach