Piotr1 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Czy na start systemu jest sens instalowac kulki xxl czy dopiero po ustabilizowaniu sie zbiornika?? Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 ..chodzi o ceramikę, czy biokulki..? Jeżeli o start chodzi to bez różnicy - i tak system nowy, to nic nie daje. Takie mam zdanie. Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Ja zainstalowalem na samym poczatku kulki xxl jak zmienialem zbiornik na większy,i musiałem je wyciągnąć bo parametry wysoki i stały w miejscu ja bym odczekal aż się ustabilizują i dopiero je instalowal one maja zadanie utrzymać parametry ale ci ich nie zmniejsza.Takie moje zdanie.Właśnie chodzi ci o biopellety xxl? Edytowane 10 Grudnia 2013 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Ja uważam że jak ktoś chce mieć system probiotyczny to niech od razu taki będzie,ja po czasie to zrobiłem i żałowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 Chodzi mi o palety xxl, MyFly moglbys rozwinąć czemu zalowales?? Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
firefighter1 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) IMHO na start nie ma co ładować "dodatków" -kulek, ceramiki etc.Zbiera się tam na wstępie cały syf, lepiej niech obieg będzie otwarty (swobodny) zanim się ustabilizuje. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez firefighter1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach