SkoczekPL Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 Heloł Ja wiem że temat nie na czasie bo śniegu nie ma aleeee może po nowym roku spadnie. Na rowerze nie śmigam teraz no i jest już masa a trzeba to lekko teraz wyrzeźbić Kolega nakręca mnie na biegówki, ale nawet nie wiem na co zwracać uwagę. Jedni mówią że szuka się nart do wagi, inni że do wzrostu a jeszcze inni że do tego i do tego. Jest ktoś obeznany w temacie ? Ktoś może uprawia sport "Justyny" ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 No to już znamy prawdziwą przyczynę rezygnacji Justyny z TdS :-) Qlfon mobilnie. Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxico Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Ja nie uprawiam tego jako hobby lub zawodowo, ale czasem jest miło pojeździć. Jak kupowałem to pamiętam, że mój obeznany trener od wioślarstwa, który uwielbiał biegówki, podpowiedział mi, że mam kupować narty do wzrostu i przy normalnej wadze dodawać 25cm do wzrostu, a przy nadwadze jeszcze więcej. Jeśli masz dobrą koordynację to polecam narty do łyżwy,są trudniejsze w opanowaniu, ale potrafią się odwdzięczyć szybkością i przyjemnością z jazdy. Jeżeli chodzi o narty do klasyka to jest to jazda siłowa i powolna w porównaniu do łyżwy i nie wymaga tyle wysiłku w technice. pozdrawiam maxico p.s. narty do łyżwy powinny być trochę krótsze Edytowane 28 Grudnia 2013 przez maxico (wyświetl historię edycji) Cytuj [url="http://www.myreefstats.com"][img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 zadzwoń do Inmara to ci coś wyrzeźbi Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 Heloł teraz jest już masa a trzeba to lekko teraz wyrzeźbić Proponuje więc fotel, piwo i pilot od telewizora Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sl2004 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 Dołączam się do pytania. Jak dobrać narty? Jaki typ wiązań? Jakie dobre niedrogie buty ? Sławek Cytuj 180 l. 2 x JVP-101. Led DIY 90W. LPS, SPS. Całość obecnie (jak jest słońce) napędzana z fotovoltaiki. 60 l. Ocellarisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ni3miec Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 W decatlonie tescie kupowali ostatnio i bardzo fajnie im doradzili. Co do lyzwy to jako dla zupelnego amatora odradzalbym. Lepiej wziac klasyczne i posmigac w Jakuszycach :-) narty to pol biedy pamietaj aby kijki byly dlugosci ramion Wysłane z mojego GT-B7510 Cytuj 70x45x45 (140l) panel 70x17x45 (53l) Midiflotor Jebao WP-25 Lampa PS BP 160W Master New Jet 1200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach