g.renoir Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2014 Ja wiedzialem, ze tak bedzie, dlatego do konca nie chcialem pisac o jaki sklep idzie. Ci co wiedza duzo w temacie jak bylo i jak jest...jakie byly z nimi akcje nie napisza albo przyjma bierna postawe. Dlaczego ? Bo nie mieli by tam juz po co jechac. Ja tam nie mam po drodze rodziny zadnej ani trasowek raz w tygodniu.. szkoda. Byla okazja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2014 A dlaczego nie mieli by po co jechac? Nie sprzedadza im towaru, czu nalicza im podwojne ceny? A jak sie nie podoba, to zmieniasz sklep. Piszesz w temacie danego sponsora I konczysz temat... Co wejde na forum, to dwa posty o akwarystyce I osiem pod tytulem "complains". Zenada... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2014 Ja wiedzialem, ze tak bedzie, dlatego do konca nie chcialem pisac o jaki sklep idzie. Ci co wiedza duzo w temacie jak bylo i jak jest...jakie byly z nimi akcje nie napisza albo przyjma bierna postawe. Dlaczego ? Bo nie mieli by tam juz po co jechac. Ja tam nie mam po drodze rodziny zadnej ani trasowek raz w tygodniu.. szkoda. Byla okazja. a morze nie którzy nie domówienia załatwiają w cztery oczy lub przynajmniej na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2014 A moze argento edytuj swoje posty, bo nie potrafie ich rozszyfrowac... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2014 Tak jak pisałem. Temat na razie tylko zamykam z uwagi na brak dowodów oraz z uwagi na brak tych ludzi co to tyle PW pisali. Jeśli sie pojawia - zapraszam do mnie na Pw to wtedy otworze temat. Śnieg pada ide na sanki Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach