Epsilon Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Witam od niedawna jestem użytkownikiem forum. Mam zamiar założyć moje pierwsze akwarium morskie. Z zamiłowaniem czytam forum i snuje własne plany co do mojej własnej "solniczki". mam zamiar postawić 60l baniak z sumpem. Chciałbym użyć żywej skały z frachtu, wiem że to problematyczne i mogą być niechciani goście. jednak chce przez to przejść i się cieszyć niespodziewanym. a moje pytanie brzmi: gdzie mogę dostać skałę z frachtu bo to co proponują sklepy zoologiczne i sklepy internetowe nie wygląda ciekawie i czy w ogóle o tej porze roku są frachty czy mam na lato czekać. Bo tak naprawdę gdzie się nie popatrzy niema wyboru wytłumaczy mi to ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 W erybce masz żywą skałę nie odgazowaną Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach