falcza Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 czy ten sklep jeszcze działa? mieszkam w Dzierżoniowie wiec mam bliziutko Piława Górna ul. Nowa 1 a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DPVE Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 http://aqua-koral.pl/ Strona co prawda w remoncie, ale jest podany numer kontaktowy, tak więc można zadzwonić i zapytać. Sklep raczej dalej działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Strona nie działa, ale sklep bardzo prężnie. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rj1307 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Dawno tam nie byłem, ale z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Działa działa,na ostro.Tylko Paweł leniwy i stronę tak długo doprowadza do porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcza Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 działa sklep czy tylko wysyłka, bo jak byłem w piławie to tylko widziałem domek niedokończony pod tym adresem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 dZWOŃ DO DRZWI WEJŚCIOWYCH . tYLKO CHELMONA MI NIE KUP BO ON TAM MA KWARANTANNE DLA MNIE sorry za capslok ale nie chce mi sie przepisywać Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twister Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Polecam Luuuźny ziomeczek nie zdziera i nie wkręca głupot aby cokolwiek wcisnąc typu "będzie pan zadowolony" Cytuj Pacific Sun BP 160W + 4x24w T5, Deltec SC1455 , Jebao wp-40 , NewJet6000 , 40kg LR , Soft, LPS ,SPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcza Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 ale mam dzwonic do domku obok tzn tego ładnego czy tego piewrszego z rusztowaniami koło skrzyżowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twister Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 tego z rusztowaniem , przy samym skrzyżowaniu Cytuj Pacific Sun BP 160W + 4x24w T5, Deltec SC1455 , Jebao wp-40 , NewJet6000 , 40kg LR , Soft, LPS ,SPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcza Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 ok spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fotogrzechu Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 Numer nie odpowiada.....to sklep działa czy nie?? i w jakich godzinach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej ,882 126 714 ten nr.powinien być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fotogrzechu Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej ,882 126 714 ten nr.powinien być ok. Dzięki serdeczne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raclaw1 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 i jak tam mają coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fotogrzechu Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 i jak tam mają coś Jeszcze tam nie byłem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pol Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 witam jestem i żyje ale w Piławie jest tylko dla nowo przybylych zwierzatek , sprzedaz juz jest w Dzierżoniowie i na ten tydzien ceny sa najnizsze z mozliwych zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcza Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 jestem z dzierżoniowa,prosze o adres i co konkretnie mozna kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pol Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) na przeciwko II LO , wejscie ul . garncarska Platax Pinnatus (M) Pterosynchiropus Splendidus Naso Lituratus Taenioconger Hassi Amphiprion Ocellaris Valenciennea Sexguttata Neosynchiropus Sp. Signigobius Biocellatus Alpheus Shrimp Naso Unicornis Histrio Histrio Pseudochromis Paccagnelae Amphiprion Ocellaris Salarias Fasciatus Synchiropus Picturatus Ecsenius Bicolor Acanthurus Pyroferus Mespilia Sp. Flame Scallop (Electric) Hymmenocera Picta Carcinus Sp. Toxopneustes pileolus Turbo Snail (Pyramid-Medium) Macrodactylia Dorensis Flame Scallop Astropecten Sp. Sabellastarte Sp. Sabellastarte Sp. Sabellastarte Spectabilis. Sabellastarte Spectabilis. Saron Inermis Periclimenes Holthuisi Neopetrolisthes Flame Scallop + koralowce LPS i miekkie Edytowane 31 Maja 2014 przez pol (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcza Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 to super bede miał blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 Jeśli to ten sam koleś co na allegro handlował po nick katamanchos to polecam bardzo, kupowałem u niego szczepki 2 lata temu, konkretny towar i sprzedawca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paruf Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 Byłem wczoraj u Pawła i ceny w rzeczy samej rewelacyjne:) Kupiłem trochę życia, wszystko w dobrej kondycji, wybór spory. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur85 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2014 Wszystko fajnie tylko strona internetowa by się przydała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pol Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 witam stronka powstaje pomalu , zbyt duzo zdjec do zamieszczenia a ciagle sie wszystko zmienia , zapraszam na FB sa zdjecia ogolne https://www.facebook.com/AquaKoral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikaletto Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2014 Witam, właśnie dziś będąc w Dzierżoniowie szukałem w Google pana sklepu bo dostałem cynka że jest w ddz nie w Piławie ale nie znalazłem adresu ani nic, może w jakieś katalogi firm to dopisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach