inmar Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Kto nie widział http://eurosport.one...tterndorf/21kme Edytowane 10 Stycznia 2014 przez luft (wyświetl historię edycji) Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Stale leci. To dopiero niebezpieczna zabawa. Oby nic poważnego mu nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxico Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Pamiętacie Jana Mazocha, jak w Zakopanem zaliczył glebę, wtedy to strasznie wyglądało, a po upadku morgiego, to myślałem, że koniec i nie mogłem uwierzyć, że jego fizjoterapeuta miał z nim kontakt. Cytuj [url="http://www.myreefstats.com"][img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek_92 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 oglądając to przypomniał mi się wypadek znajomego który widziałem na oczy jak przy ponad 100km/h jadąc motorem wyjechało mu auto... strasznie wygląda ten wypadek morgensterna pomyslcie, że on leciał z prędkością ok 100km/h i spadł z kilkunastu metrów na ziemie. jednym słowem masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 ja bym chyba wiecej losu nie kusil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Nawet nie mogę na to patrzeć.Wiem że to sport, itd,ale dla mnie to wariaci. Przecież wystarczy jeden podmuch wiatru, zachwianie i bum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 o kurcze.. Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Wedle najnowszych informacji, Thomas Morgenstern znajduje się w stanie krytycznym, ale nie zagrażającym życiu, o czym poinformował opiekujący się nim lekarz Josef Obrist. 27-letni zawodnik ma ciężkie obrażenia głowy i zmiażdżone płuca - wykazały pierwsze badania wykonane w szpitalu w Salzburgu, dokąd został przewieziony bezpośrednio po wypadku.Lekarz dodał, że Morgenstern jest przytomny i odpowiada logicznie na pytania. Najważniejsze będą najbliższe 72 godziny. - Przy urazach głowy istnieje duże ryzyko, że stan będzie się pogarszał. Może zawsze dojść do krwawienia - dodał Wolfgang Leiter, kierownik oddziału anestezjologii i intensywnej terapii szpitala w Salzburgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Ale jak jest stan krytyczny,to chyba zawsze jest jakieś tam zagrożenie życia.Masakra.Mam nadzieję, że się wykaraska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskamen Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 w tym sporcie takie wypadki są wliczone w ryzyko zawodowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Wedle najnowszych informacji, Thomas Morgenstern znajduje się w stanie krytycznym, ale nie zagrażającym życiu, o czym poinformował opiekujący się nim lekarz Josef Obrist. 27-letni zawodnik ma ciężkie obrażenia głowy i zmiażdżone płuca - wykazały pierwsze badania wykonane w szpitalu w Salzburgu, dokąd został przewieziony bezpośrednio po wypadku.Lekarz dodał, że Morgenstern jest przytomny i odpowiada logicznie na pytania. Najważniejsze będą najbliższe 72 godziny. - Przy urazach głowy istnieje duże ryzyko, że stan będzie się pogarszał. Może zawsze dojść do krwawienia - dodał Wolfgang Leiter, kierownik oddziału anestezjologii i intensywnej terapii szpitala w Salzburgu. Ciezkie obrażenia glowy i zmiazdzone pluca, ale jest w kontakcie, przytomny i logicznie odpowiada na pytania... jak maja pisać takie głupoty to po prostu napisaliby, ze czekaja na oficjalne informacje. Szkoda chłopaka, ma pecha ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaktus Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Ten wypadek wyglądał groźniej niż Jana Mazocha w Zakopanem. Pozdrawiam z fona... Bartek Cytuj Moje akwa Akwa: 180l Opti + sump 80l + 28kg żywa skała + 9kg żywy piach Cyrkulacja: 2x Jvp 101 Obieg: NJ 1700 Odpieniacz: DIY by Sebastek na pompie Tunze 9420.04 Oświetlenie: 8x24w T-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micferrari Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Wygląda gorzej bo to było na Mamucie wieksze predkości, wyższy lot itp..., ale trzeba przyznać że ma chłop pecha w tym sezonie. Mniejmy nadzieję że wyjdzie z tego bez szwanku. Ale z drugiej strony zmiażdżone płuca i uraz głowy to nie brzmi optymistycznie pozdrawiam Marcin Edytowane 11 Stycznia 2014 przez micferrari (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium : 56 Galonow (okolo 204 litrow ) Odpieniacz: Bubble Magus Curve 5 Protein Skimmer Pompa obiegowa : Hydor 320 Universal Pump Cyrkulacyjna: Jebao WP-25,RW-8 Grzałka: Hydor 100 W, Oświetlenie: 2X AquaIllumination Prime LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaktus Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Ostatnio widziałem wywiad z Mazochem i niestety kaleka. Mam nadzieje, że tak źle nie będzie. Pozdrawiam z fona... Bartek Cytuj Moje akwa Akwa: 180l Opti + sump 80l + 28kg żywa skała + 9kg żywy piach Cyrkulacja: 2x Jvp 101 Obieg: NJ 1700 Odpieniacz: DIY by Sebastek na pompie Tunze 9420.04 Oświetlenie: 8x24w T-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Na szczęście nieprawdziwe okazały się piątkowe informacje o zmiażdżonych płucach Thomasa Morgensterna. Źródłem pomyłki było złe tłumaczenie. Morgenstern nie ma zmiażdżonych płuc. Thomas jest przytomny, rusza rękami i nogami oraz może mówić. To świadczy o tym, że jego płuca nie są zmiażdżone. Zawodnik sam oddycha i nie jest podłączony do respiratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Mario_ Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Masakra i to jeszcze na dużej skoczni, gdzie i prędkości są dużo większe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach