Pablo* Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2014 Mój wyłapuje z wody tylko to co wrzucam rybom, ale za to bardzo urozmaicone, codziennie coś innego i przez okres 8 miesięcy urósł trzykrotnie i tak się pompuje że wszystko dookoła parzy. Chociaż pierwsze dwa tygodnie po zakupie nie wyglądały najlepiej. Cały czas łaził, nie umiał sobie znalezć miejsca i był taki pokurczony że myślałem że zejdzie. Zastanawia mnie natomiast kwestia smoczków, dlaczego raz są a potem nie wiadomo czemu znikają. U mnie najczęściej są długie macki bez smoczków. Czy ktoś ma jakieś przemyślenia w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Zastanawia mnie natomiast kwestia smoczków, dlaczego raz są a potem nie wiadomo czemu znikają. U mnie najczęściej są długie macki bez smoczków. Czy ktoś ma jakieś przemyślenia w tym temacie? http://nano-reef.pl/topic/51008-entacmaea-quadricolor-roznice-pompowanie-sie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
firefighter1 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 Zdjęcie z wczoraj z cyklu "jak długą ma szyję" lub "sięgam ręką do lodówki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach