thomas516 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) przez kilka miesięcy było ok, maksymalnie się pompowała i nagle przestała się tak intensywnie pompować była zwarta i nagle tkanka jak by się zaczeła zsówać ze szkieletu, przez co więcej widocznego szkieletu i rodzieliła się na 4 osobne główki, czy to normalny wzrost czy może coś się złego dzieje, zrobilo sie tak jak na foto 1 a teraz wyglada jak na foto 2 , na 2 zaznaczone do kad wczesniej sięgała tkanka, ale nadal jest bardzo żarłoczna, na ostatnim foto wielkość kupionej w sierpniu Edytowane 14 Stycznia 2014 przez thomas516 (wyświetl historię edycji) Cytuj akwarium AQUAEL glossy 80x35x53 125L, ok.11LR,10LS, odpieniacz i filtr tunze reef pack 250, cyrkulacja, 2x jebao RW-4, oświetlenie led retro fit 3x 16w actinic. reaktor glonowy 2,5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssj44 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 U mnie tak wygląda jak rośnie. Cytuj http://akwariummorskie180.blogspot.com/ http://nano-reef.pl/...ok/#entry590815 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas516 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 U mnie tak wygląda jak rośnie. więc nie muszę się martwić, a swoją drogą dopiero dodając foto kupowanej uświadomiłem sobie jak urosła, bo przy codziennym oglądaniu nawet tego nie zauważyłem Cytuj akwarium AQUAEL glossy 80x35x53 125L, ok.11LR,10LS, odpieniacz i filtr tunze reef pack 250, cyrkulacja, 2x jebao RW-4, oświetlenie led retro fit 3x 16w actinic. reaktor glonowy 2,5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 i u mnie ma takie napady raz w tygodniu! Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperator Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 To normalne, ona po prostu rośnie i pnie się w górę odsłaniając szkielet na dole Cytuj *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas516 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 to teraz mozna spokojnie spac zastanawia mnie czym odciac szkielet bo chcial bym podzielic i dac dla blazenkow jedna glowke bo teraz callosc zamieszkuje pomidorek Cytuj akwarium AQUAEL glossy 80x35x53 125L, ok.11LR,10LS, odpieniacz i filtr tunze reef pack 250, cyrkulacja, 2x jebao RW-4, oświetlenie led retro fit 3x 16w actinic. reaktor glonowy 2,5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperator Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 tak, teraz można ją już podzielić. Dla błaznów kup jednak ukwiał, bo zamęczą euphylię. Cytuj *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas516 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 pomidorek mieszka w niej od wrzesnia i dosc mocno sie nuza w polipach, nie widac bylo reakcji ze cos jej przeszkadza, pompowala maxymalnie polipy i nawet nie przykurczala tych w ktorych amphiprion sie tarzal, ukwiala nie bardzo chce ze wzgledu na mobilnosc i zwiazane z tym zagrozenia Cytuj akwarium AQUAEL glossy 80x35x53 125L, ok.11LR,10LS, odpieniacz i filtr tunze reef pack 250, cyrkulacja, 2x jebao RW-4, oświetlenie led retro fit 3x 16w actinic. reaktor glonowy 2,5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach