Matchek Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 Najlepiej Nowy Dwór Mazowiecki albo północne dzielnice / okolice wawy. Zrobi mi ktoś pomiar ? Proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 W większości sklepów z akwarystyką morską możesz wykonać taki pomiar. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 już w jednym byłem i zrobili pomiar po 9 godzinach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Matchek, chcesz taki pomiar jednorazowo czy raczej kontrolowac poziomy co tydzien ? Jest duzo testow, dzieki ktorym mozesz ustalic poziomy sam i bez wychodzenia z domu. Przy tym takie testy sa z pewnoscia dokladniejsze niz pomiar w sklepie i przy cotygodniowym mierzeniu, wystarczaja na rok. Poszukaj w internecie testow: Rowa, Macherey & Nagel PO4 Test, PO4 Gilbers. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Stani (wyświetl historię edycji) Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Chcę porównać z testami salifera które posiadam. Więc jednorazowo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Jesli w sklepie maja chociaz Hanke, bo tych wymienionych testow raczej nie maja Nie daj sobie mierzyc podobnymi testami: Tropic Marin lub JBL itp. bo to nic nie zmieni w ustaleniu poziomu PO4. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach