bombsheep Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Witam, Chciałbym Was prosić o doradzenie mi jaki odpieniacz użyć w moim zbiorniku 60X30X35. W tej chwili mam odpieniacz ze strzykawki i kostki lipowej. Z obsady mam jedną rybkę Chrysiptera paradema, kraba Calcinusa i same miękasy. Wiem, że zaraz napiszecie żebym dał sobie spokój z odpieniaczem, że sama podmiana wody wystarczy. Jednakże chciałbym mieć coś co mi odpienia i nie jest strzykawką Za wszelkie rady z góry dziękuje bombsheep pozdrawia mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 http://erybka.pl/product-pol-696-Aqua-Medic-Miniflotor.html to jest chyba wszystko co możesz tam założyć Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Fajny, wart zastanowienia. Myślałem też resun sk-300 ale czytałem, że stwarza problemy :/ bombsheep pozdrawia mobilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleble Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 ja mialem taki w kostce 64l http://www.reefshop.pl/eshoper/pl/p/Reef-Octopus-Nano-Protein-skimmer-NS-80/2975 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Ten reef octopus wygląda obiecująco bo ma własną pompę, co bardziej mnie satysfakcjonuje Szkoda tylko, że taki ubogi opis... Pamiętasz może wymiary? bombsheep pozdrawia mobilnie Edytowane 31 Stycznia 2014 przez bombsheep (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleble Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 100x100x270mm na tej stronie jest napisane wszystko zalezy jak ustawisz te rurke wylotowa ;] jak obok pompki to zmiescil mi sie w panelu 8cm szerokosci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
specu123 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 miniskimmer special features (macro aqua) Cytuj Pozdrawiam M.B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach