mari00sh Zgłoś Napisano 3 Lutego 2014 Witam, poszukuje punktu na śląsku gdzie będę mógł w jednym miejscu zamówić zbiornik i szafeczkę. Będę wdzięczny za wszelkie namiary - w szczególności te sprawdzone w grę wchodzi również Kraków. Cytuj 38x38x43 60L + Sump 20L + Dolewka 10L | Maxspect Razor Nano 60W | Tunze 9002 | Koralia Nano 1600 + Koralia Nano 900 + NJ1700 | 8 Kg LR + 4,5 Kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erda Zgłoś Napisano 3 Lutego 2014 http://www.myciok.pl/ Cytuj 299L(100x65x46) plus sump . Oświetlenie 2x24w t5 Narva Blue 2 i Sylvania Marinestar + LED 36W +LED 18W 3xUV , 2xRB, 1Blue+80W LED CHIP .Odpieniacz Deltec SC 1350, skały około 12 kg sucha , 20 kg żywy piasek red sea live reef , cyrkulacja RW-15 , obiegówka Jebao 3000 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 3 Lutego 2014 A nie łatwiej ci bezpośrednio w Zagłębiu ???;-) To oczywiście żart jeśli wiesz o co biega. Sam mam pół krwi z Zagłębia i bez paszportu tam mogę jechać ;-) Ale jest też ziarno prawdy. Spro jest rzeczy w sklepie mamawishop.pl Co prawda dawno tam nie bylem ale kiedyś byli dobrzy. I jeszcze coś: dlaczego wszystko w 1 miejscu ? Szafka drewno wiec stolarz a akwarium szkło wiec szklarz. To 2 rożne gałęzie przemysłu. Jeśli zamówisz wszystko w 1 miejscu to zgaduje, że w jakimś akwarystycznym i ten sklep policzy nie tylko za akwarium którego raczej sam nie zrobi tylko zleci szklarzom, ale też i za szafkę, której też raczej sam nie zrobi tylko zleci stolarzom i policzy za pośrednictwo przy zakupie i szafki i akwarium. Zatem jeśli ma być ekonomicznie to lepiej akwarium u szklarza a szafka u stolarza przy wytycznych dotyczących przewidywanego obciążenia zbiornika + np 10% więcej jako rezerwa. Sam tak zamawiałem szafkę u stolarza. A jeśli koszty nie grają roli to sporo jest firm, które urządzają zbiorniki na zamówienie i one wtedy każdy Twój kaprys i życzenie za odpowiednią cenę uwzględnią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach