dirty_pig Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 Czy może sie ktos zna na takich kamerkach rejestratorach do samochodu z dyskiem najlepiej zewnetrznym bo potrzebuje do archiwizacji przejazdów kierowców. Z tego co znajduje to rejestratory sa na karty pamieci ktore maja ograniczona pamiec tak do 64gb a to wystarczy na zapis tak max do 8h a ja potrzebuje znacznie wiecej i fajnie by bylo podlaczyc dysk okolo 1tera aby zapisal mi przynajmniej 2-3 dni. Moze ktos ma pomysly aby takie cos zrobic? ps. fajnie by byla jeszcze opcja z gpsem w takiej kamerce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekPro Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 są 2 opcje, żeby to zrobić 1. Znaleźć rejestratory z dyskiem na 12V 2. Znaleźć rejestratory z dyskiem na 230V i dołożyć przejście z 12V na 230V, żeby to poszło Reszta to dobór kamer i montaż Cytuj Mój lasek wciąż rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 Nie wiem jaki budżet na to posiadasz ale robiłem kilka instalacji w samochodach "operacyjnych" instytucji państwowej na rejestratorach mobilnych GV-LX4C3V, GV-LX4C3V-S, GV-LX8CV1 plus ukryte kamery w tapicerce i zderzakach. Działa super a co ciekawe dzięki modułom GSM masz podgląd online (oczywiście jak samochód jest w zasięgu sieci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 o w koncu ktos cos podpowiada. sprawa wyglada tak, potrzebuje nagrywania trasy na ktorej pracuje by zapisac wszystko co sie tam dzialo by mi nikt nie zarzucal jakis niedróbek a pozniej zrzucac to na dysk i trzymac takie dane przez powiedzmy rok ale z tym to juz bym sobie poradzil. jak mowicie o tych rejestratorach to moze konkretne liki do tych rejestratowor z tego co wlasnie szukam to potrzebowal bym prostych urzadzen gdzie podpinam dysk i 1 czy 2 kamerki. jeden do samochodu z instalacja 24v ale to juz pewnie da sie zalatwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 poszło PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sepher Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) http://www.mbspro.tv...4-recorder.html Wróć, to pod złącza bnc... Edytowane 4 Lutego 2014 przez sepher (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach