AquaManiac Zgłoś Napisano 13 Lutego 2014 Najlepiej parka Cinctusów i krewetka. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) dokarmiacie jakoś wasze babki kopiące? moja kopie je mrożonki ale widze że chudnie i mam obawy że niedługo może być z nią źle.... jak macie jakieś sugestie to proszę o podpowiedzi:) babka to v.puellaris Edytowane 6 Marca 2015 przez seicodriver (wyświetl historię edycji) Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 Moja sexguttata żarła wszystko. Aż dostała basa jak balon i padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz_dyn Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 Mam sexguttate, jak przyjechała to była praktycznie sama głowa, ale od razu zaczęła jeść mrożonki i powoli nabiera ciała. Wcześniej miałem puellaris wyglądała owiele lepiej, ale jeść nie chciała i bardzo szybko padła. Myślę, że jeśli babka chętnie je to nic jej nie powinno być nawet kiedy słabo wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 Miałem sexguttate , jadła mrożonki ,przesiewała piach i .... pewnego dnia padła (wg. mnie mało urozmaicony pokarm przyczynił się do jej zgonu ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach