Jesion273 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 mam pytanie czy nie dało by sie tego jakos szybciej robic czy zatwierdzenie jest konieczne przecież zawsze poprawki mozemy robic w trakcie pisze ogłoszenie kilka razy i czekam czekam czekam a moze ktoś własnie szuka tego teraz jade do pracy a tu nie zatwierdzone ech amogło juz sie komuś przydać moze by tak jak na alle.. robic zawsze jest szansa zmiany w temacie czy tresci ale zatwierdza bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 z grubsza wiekszość tego co piszesz/postulujesz bylo juz wielokrotnie omawiane w skrócie podsumowanie takie: targowisko to nie allegro i odwrotnie. targowisko w obecnym kształcie to efekt postulatów z różnych stron pamiętajcie, że moderatorzy wykonują swoje obowiązki pro bono a osoba "odpowiedzialna" za targowisko ofiaruje dobrowolnie swój prywatny czas by ogłoszenia wszystkich były zweryfikowane i zatwierdzone pozdrawiam p.s. jesli piszesz ogłoszenie kilka razy a jest niezatwierdzone tzn że nie przeczytałeś regulaminu targowiska i ogloszenie sprzedam jest błędne (nie ma m.in. ceny/zdjęcia). Osoba odrzucająca ogloszenie nie ma obowiązku informowania o tym fakcie (komuś nie chciało sie przeczytać regulaminu, a mod miałby do wszystkich tych osob pisac pw?). Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 jest cena zdjecie opis no ale oki moze cos nie pasuje, tylko własnie o to mi chodzi zeby np ktos zajmował sie tylko tym na forum taki moderator targowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) @luft - tutaj wcale tak różowo jak piszesz nie jest. Mój przykład, przygotowałem ogłoszenie, wszystko zgodne z regulaminem na 100%... pięknie widać w edytorze ... ale... zdjęcie źle się podlinkowało i ale mod nic nie zobaczył. Mniejsza o to czy coś skopałem czy technologia zawiodła, ale efekt jest taki, że do czasu akceptacji przez moda nie ma dostępu do tematu więc nie można go zweryfikować na 100%. Edytowane 10 Lutego 2014 przez nanorafa (wyświetl historię edycji) Cytuj Kostka 100x100x50cm, Oświetlenie: 12 x 39W, ATI Sunpower Cyrkulacja: 2 x Tunze 6095, 1x Tunze 6055 Obieg: NewJet 4500 Reaktor Ca, DIY Sól: Tropic Marine Pro Reef, RedSea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 no to współczuję. Dobrze, że piszesz o takim przypadku, z którego wynika, że zawsze warto skopiować sobie treść ogłoszenia do jakiegos pliku by nie narazic się na pisanie od nowa przez "złośliwość rzeczy martwych". Wtedy mając świadomość, że ogłoszenie nie przejdzie przez takie "kwiatki" można od razu sprobować wrzucić ogłoszenie ponownie do akceptacji. Pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Pozwolę sobie dopisać jeszcze jedną prośbę: Ogłoszenie wystarczy wstawić 1 raz i czekać na akceptację - gdy jej nie ma wtedy się odezwać - ogłoszenia są zatwierdzane raczej na bieżąco. Nic nie pomoże tworzenie nowych tematów a robi jedynie wielki bałagan. (Kolego Jesion273 - to do Ciebie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 Pozwolę sobie dopisać jeszcze jedną prośbę: Ogłoszenie wystarczy wstawić 1 raz i czekać na akceptację - gdy jej nie ma wtedy się odezwać - ogłoszenia są zatwierdzane raczej na bieżąco. Nic nie pomoże tworzenie nowych tematów a robi jedynie wielki bałagan. (Kolego Jesion273 - to do Ciebie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 i dziekuje za akceptacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 I nie pisz posta pod postem O akceptację ani nie trzeba prosić ani za nią specjalnie dziękować. Od napisania Twojego tematu o sprzedaży do napisania tematu "zatwierdzanie na targowisku" minęło dokładnie 29minut - spokojnie, to nie koniec świata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2014 moja mentalnosc czekać i szukać to ja tylko w pracy lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach