argento Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 Dodaje kilka filmików typowo amatorskich http://w434.wrzuta.pl/film/64kfUAlwtWR/mvi_3182_x264_001_x264 http://w434.wrzuta.pl/film/2o2wFR96K5n/mvi_3177_x264_x264_001_x264_002 http://w434.wrzuta.pl/film/6JY31wXzBNX/mvi_3193_mpeg4_mpeg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur85 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 Bajka, zazdroszcze takich widoków na żywo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 Akwarium bajka :clap: świetne ułożenie skały gdzie można obserwować życie na koralach i między nimi w górnej partii i część dolna gdzie nie wszystkie stworki rafowe lubią pełne światło a jest możliwość ich obserwacji ,super obsada ryb ,moje gratulacje :czapki z głów:) jak dla mnie zrobiłeś to ze smakiem ,aż miło patrzeć Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radeksowa Zgłoś Napisano 22 Lutego 2014 witam! akwarium i film I LIGA prośba- podaj wymiary zbiornika bo mój docelowo 1758*60wys.*55szer tj. około 600l i mam plany co do takiego marmurka ale mam obawy ,że trochę będzie mu ciasno.... czego bym nie chciał jeszcze raz pozdro i gratulacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 witam! akwarium i film I LIGA prośba- podaj wymiary zbiornika bo mój docelowo 1758*60wys.*55szer tj. około 580l i mam plany co do takiego marmurka ale mam obawy ,że trochę będzie mu ciasno.... czego bym nie chciał jeszcze raz pozdro i gratulacje... witam zbiornik 220dł x 100szer x 80wys. mój rekin ma około 40 cm i to tak w sam raz na mój zbiornik, moim zdaniem 1000l to minimum z małą ilością skały . musisz wiedzieć że frajda z rekina jest wieczorem i rano. w pełnym świetle musi się schować, 580l zbiornik +skała +korale to, zdecydowanie za mało myślę że powinieneś widzieć rekina w akcji na żywo. podrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 i się doczekałem mój rekin samiczka złożyła dziś pierwsze jajka szkoda że będoą ślepaki bo niema samca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Ale jaja :-) wysłałem z tapatalk Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Dokładnie a jakaś zmierzła ostatnio była i wiecznie głodna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Samca nie masz w planach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Tak samca obowiązkowo A tu fotka jajek przypiąłem je żeby oko nacieszyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 ciekawie to u Ciebie wygląda, muszę Cie znowu odwiedzić, dawno nie byłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 10 Maja 2015 Piękne te akwa masz i rybki ładne. Daj więcej zdjęć żeby oko nacieszyć - dawno nie robiłeś aktualizacji Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmieles2 Zgłoś Napisano 14 Maja 2015 Przepiękne, pozazdrościć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek P. Zgłoś Napisano 29 Maja 2015 Super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach