Skocz do zawartości
sivczenko

[S] Percnon planissimum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Sprzdam fajnego krabika który nada sie jako dobry porządkowy glonów w zbiorniku :)

Kupiłem o eRybce jakiś rok temu i do tej pory ma się świetnie ma ok 4-5 cm bez nóżek oczywiście

cena 55 zł i odbiór tylko osobisty

post-17123-0-96026500-1393497436_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) no było to bardzo ciężko :( polowałem na niego z tydzień oczywiście po zmroku :) pare razy byłem blisko :) :) ale nic z tego , a że w planach miałem ułożenie sobie skały na nowo tak więc zrobiłem to dzisiaj no i wyciągnąłem go ze skałą i mam go :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu się na niego tak uwziąłeś?

Pozdrawiam, Marek (z telefonu)

image.jpg

294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie nie wiem czemu się tak uwziąłem :) Gdzieś tam myśle ze po części on przyczynił się do zniknięcia krewetek czyszczących , mogę się mylić ale klamka zapadła mam go już w sumpie no ale jeżeli nikt nie weźmie to wróci do zbiornika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślałem, podoba mi się, ale właśnie różne podobne opinie słyszałem, a szkoda by mi było krewetek. Dzięki za szczerość.

Pozdrawiam, Marek (z telefonu)

image.jpg

294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krewetke dorwie ale jak jest oslabiona moje tak zalatwil jak akwa bylo po kuracji algeax tych zdrowych nie rusza a mam juz sporego gada heh

80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też mam już sporego osobnika i na razie krewetek nie rusza a te co dwa tygodnie zrzucają wylinkę

Pozdrawiam.

Irek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.