airmaxxx Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Cena 500pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 27 Marca 2014 ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 29 Marca 2014 ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibraltar Zgłoś Napisano 31 Marca 2014 zrób jakieś ładne zdjęcia bo te to chyba przez musztardówkę robiłeś 300l w obiegu. 2xTunze 6095,Obieg: Tunze 050, 9000l/h,oświetlenie LED Black Python 200W, Profilux Plus IIeX, Bublle King DC 180, chłodziarka TC 10,Start marzec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem zainteresowany,ale poczekam na fotki dobrej jakości. Szkoda,że nie sprzedajesz w mniejszym pakiecie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 robiłem cyfrówką, niestety nie mam teleobiektywu i ostrość mi łapie na szybie. Nie handluje koralami i na obiektyw mnie nie stać, mogę tylko zaprosić do oglądania na żywo. Zoasy są piękne i bardzo rzadkie. Swego czasu gdy sam kupowałem płaciłem za niektóre po kilkadziesiat zł za polip. Na skałce jest po 20 polipów z kazdego gatunku tak więc cena jest wyjątkowo okazyjna. W swojej kolekcji mam jeszcze drugie tyle odmian, dla chętnego na wystawiony pakiet mogę dołożyć jeszcze jakieś gratisowe odmiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Przepraszam że się wtrącam ale jeśli chcesz już coś sprzedać za nie małą kwotę jaką jest 500zł mógłbyś postarać się o odrobinę lepsze zdjęcie . Jeśli masz cyfrówkę to na pewno dasz radę wyciągnąć z niej odrobinę więcej Jest : 148l z panelem na miękko Powrót w nieznane Było : 432l + 180l sump Mój dziennik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Darujcie sobie te komentarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Skoro jest tylu chętnych, załączam trochę lepsze fotki. 1. Granat, z czerwonym kółkiem 2. Zielony z pomarańczowym i filetową obwódką 3. niebieski 4.różowy z czerwonym 5. Fire on ice 6. niebieski z zielonym 7. biały środek z czerwoną obwódką 8. zielony, jasny środek 9.czarny środek, czerwone kółko, żółta obwódka ( nie eagle eye) Jest jeszcze na skałce kolor (10) zielony z szarym. Zdjęcia pochodzą z kolonii matecznych. Możliwa jest wysyłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2014 ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2014 moze jak podzielisz na czesci to zejdzie szybciej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmaxxx Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach