JayJay Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 witam, nie wiedzialem gdzie wcisna temat OOo a wiec poszukuje mrozonego najmniejszego dostepnego jedzenia jak sie nic neiznajdzie bede musial kupic jakis pokarm mielony w plynie albo sam zaczne robic a po co tajemnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 Plankton jest najmniejszy Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 Ale...o co chodzi? Jak to najmniejszy? t.z.n.? Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egon24 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 Wychoduj fitoplankton , zadowolisz wszystkie korale a koszt niewielki :-) Cytuj http://nano-reef.pl/...na-podkarpaciu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danisz Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 najmniejsze mrozonki z jakimi sie spotkałem: ikra homara, ikra ryby, plankton, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja z najdrobniejszych używam mrożony mikroplankton i plankton czerwony, to taki pyłek dosłownie po rozmrożeniu. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez akwarystka (wyświetl historię edycji) Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach