SunRose Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Czy babka kopiąca np pueallirs będzie przesiewać żwir 3-5 mm ? Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 pewnie kupiłem pod nią jeszcze większy i przesiewa Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 poważnie się pytam, bo mam zamiar jutro kupić parkę a nie chcę żeby się zmarnowały w zbiornik ? Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Spokojnie dadzą sobie radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 a babki strigata dadzą sobię radę z żwirkiem ? Które bardziej polecacie babki do żwirku ? Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lurthel Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Miałem tylko puellaris i tą polecam. Weź duże egzemplarze bedzie im latwiej. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Może lepiej napisz jaka gramatura tego żwiru. Cytuj Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Może lepiej napisz jaka gramatura tego żwiru. Przecież napisał jaką gramaturę żwiru ma W poprzednim baniaku miałem własnie taki żwirek i moja babka spokojnie przesiewała własnie taki żwirek. Moja parka to puellaris Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dario123 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 kupiłem dziś babe amblygobius w 2godziny zasypała wszystko sarko aż sie wygiął pod ciężarem żwiru a żwirek mam gruby czyli dają rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) a jak odróżnić płeć tej babki ? Chodzi o zakup parki Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez SunRose (wyświetl historię edycji) Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach