witek2000 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam Czy ktos ma /mial stycznosc z tym odpieniaczem? http://www.blau-aquaristic.com/xcuma1.html Czy obsluzy dosc mocno zarybione akw ok 1000l w obiegu? (akwa 750l) Pompa tylko 25 W....ta cyfra kusi -ale jak to pieni? pozdr W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Jak odpieniacz za 2,5 tyś zł nie da rady to co da ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 A to cena decyduje jaki litraż obsłuży??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 W pewnym sensie cena jest wyznacznikiem jakości chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 A to by oznaczało marną jakość jak do takiego litrażu. No ale niech wypowiedzą się Ci co mieli styczność z tym odpieniaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam.Odpieniacz ten jest identyczny jak Reef Octopus 3000 Int.Waldek ma taki w 750l i spokojnie daje radę.Bardzo dobre odpieniacze osobiście miałem w swoim poprzednim zbiorniku 500 literków w obiegu Reef Octopusa 3000 Int i dawał spokojnie z luzem radę.Cena dobra i jakość też.Najlepiej kupować tylko BK bo cena kosmos :lol: :lol: .Idealna alternatywa dla tych co niestać na odpieniacze za 5000 zł.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Wiesz ale jednak BK200 jest wart swojej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek2000 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Mam budzet w granicach 3K....Zastanawiam sie nad : Ati 250is wlasnie blauem xcuma250 Reef octopus 5000int ten trzeci teraz w sklepie nie do dostania w Polsce...a on by chyba najlepiej sie nadawal.... pozdr W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Mi się udało kupić używany BK200 za 2400 poszukaj może znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach