Memfis Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 Proszę o pomoc w ustaleniu choroby błazenek próbuje jeść ale ledwo coś wyłapuje :-( Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewa27 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 Czy wszystkie rybki tak wyglądają czy tylko te dwie na zdjęciu tj. błazenek i mandaryn? Może to choroba velvetowa inaczej oodinoza nie wiem może się mylę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 Ospa jak nic. Czy wszystkie rybki tak wyglądają czy tylko te dwie na zdjęciu tj. błazenek i mandaryn? Może to choroba velvetowa inaczej oodinoza nie wiem może się mylę. Cytuj 600 litrów , w obiegu 750 l, , LR 70 kg, PS Hyperion , Franek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Memfis Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 Podobno mandaryny nie łapią ospy, tylko jeden błazenek i mandaryn poczytam o odinozie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scorpion669 Zgłoś Napisano 11 Maja 2014 Cześć kolego Jak przebiegła u Ciebie ta choroba??? U mnie to samo się władowało . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekk40 Zgłoś Napisano 11 Maja 2014 a nie było nagłego spadku temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scorpion669 Zgłoś Napisano 11 Maja 2014 Nie temperatura ok tylko parametry wody mocno spadły :-( Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach