Komarek Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Szanowni. Używamy Jebao na cyrkulacji. Używamy i na obiegu. A co sądzicie o tym odpieniaczu na Jebao DC3000? http://www.fish-street.com/coral_box_dc_curve_skimmer_d700?category_id=126 Wygląda interesująco. Ciekawe jaki zbiornik pociągnie i ile realnie bierze powietrza pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Mam coś podobnego na tej właśnie pompie i jestem zadowolony Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 A ile masz wody w obiegu? Jakie korale? Mocno zarybiony zbiornik? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 220l 7 ryb i głównie sps Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 No to zapewne daje radę. Ciekaw jestem jakby to poszło w 400l? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Zapewniam bez problemu ten który ją mam są tez dostępne z pompa dc5000. Od momentu jak go uruchomiłem pozbylem się skarpety skarpety filtrującej i woda krysztal Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Podeślij linka gdzie można kupić tego mocniejszego pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Podeślę ci w pm Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez robi0543 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macc Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Podeślę ci w pm Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Witam Też chętnie bym się dowiedział gdzie można kupić ten mocniejszy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Ciekawe,Ciekawe... 330$ na pompie DC5000.,. Jaki był koszt wysyłki do PL? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Do irl :-) wyszło coś koło 180€ Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witpol76 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 dajcie namiar na ten większy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 MC-260 na pompie 5000l wychodzi z wysyłką niecałe 400$ . Ciekawe,Ciekawe pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Dobra cena ja za sam wirnik igle do DC5000 zaplacilem cos kolo 80£ Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Ciekaw jestem tylko, jak będzie z Vat i innymi opłatami. Po ich doliczeniu już tak różowo ni ma... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milek Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Kilka razy kupowalem w tym sklepie i powiem ze bylem zadowolony,szybka wysylka,a clo to okolo 21procent wartosci przy wysylce do irlandi,do polski niewysylalem i nie zawsze placi sie clo;) Cytuj 330+70sump,cyrkulacja12000+3200+4000l/h,oswietlenie2*150HQI+2*39w blue,odp TMC V2 Skim 800,ok 55kg LR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Powiem tak przy zakupie tego pienidla przesyłka była Express 4 dni w czwartek wieczorem zamówiłem poniedziałek juz miałem. A z celnikami nie zawsze biorą najczęściej pod koniec roku Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Ciekaw jestem,czy na Fishstreet też pojawi się coś na pompie DC6000. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Pewnie tak bo myślę że zapotrzebowanie będzie a i cena całkiem niezła. A musze powiedzieć ze nawet przy dc3000 to i tak jest potwór i żaden z poprzednich odpieniaczy nie może się z tym rownac Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witpol76 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 a jak ten odpieniacz z pompą dc3000 ma się do odpieniacza bubble magus curve 7 oba w podobnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 To co produkuje ten odpieniacz Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Ładnie Kurcze,założyłem sobie u nich konto. I wsadzilem do koszyka MC260. I porażka - policzyli 145 $ za koszty wysyłki. Razem 475$. A jeszcze mogą dojść opłaty celne.. Pojechali. Za podobną kasę kupię nowy sprzęt w PL pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Mój to mc-200 Tak to się prezentuje Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Sprzęt fajny. Tylko te koszty przesyłki mnie zabiły. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisz do nich może coś zbijesz z ceny. Powiem ze może pudło nie jest ciężkie ale duże jak to dostałem to się lekko zdziwiłem rozmiarem ale zapakowane perfekcyjnie Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach