Komarek Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Na niektóre rzeczy mają kosmiczne ceny. Poczekam na Fishstreet - może wprowadzą coś na DC6000. Albo se body w PL zamowie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 A jak głośno pracuje ten odpieniacz ? Sent from my GT-I9305 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Nie narzekam jest cichy bardziej chyba słychać bąbelki niż sama pompę. Napewno ciszej pracuje niż kz revolution s Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazek.z.lasu Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Komarek , tu Ci tak dużo policzyli za przesyłkę ? : http://www.reefshops...able-speed.html wychodzi że najtańsza przesyłka jest za 62.35 $ Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez kazek.z.lasu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Tu. Też tak myślałem ~ dlatego kilka postów wyżej napisałem 400$ za całość. Jednak jak się zalogowałem,wsadzilem do koszyka - wyszło 145$. W domu sprawdzę jeszcze raz. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Faktycznie. Jeszcze raz sprawdziłem - wychodzi nieco ponad 62$. Musiałem coś poknocić jak sprawdzałem na telefonie. 400$ może być Przepraszam za wstawienie prosta pod postem - na Taptalk nie mogę edytować pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Można edytować i nawet już krzaków nie robi ;-) Pozdrawiam, Marek (z telefonu) Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Komarek a który patrzyłes? One są sporych rozmiarów. Po urlopie sprawdzę u siebie czy jest jakaś różnica jak pompa będzie na zewnątrz body. Niby komora reakcyjna się powiekszy Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Ja patrzę za MC-260. Pompa 5000l i na zewnątrz. W kwestii edycji - nie mogę. Nie wiem czemu - wywala mi od razu błąd na Taptalk.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 A odnośnie wartości zasysanego powietrza myślę że się zgadza jako ze porównywałem je do innych pienidel innych z ta pompa i wartości są takie same. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Mnie by ten 260 bardzo pasował,nie powiem. Cena też OK. Tylko opłaty celne mogą wszystko rypnąć.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi0543 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Nie wiem jak w pl tutaj trzeba uważać pod koniec roku wtedy wszystko pod lupę biorą. No niestety nie zawsze da się to ominac Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 U nas to loteria. Małe rzeczy puszczają. Ale to spora paczka... 400$ to tajna cena. Ale z opłatami robi się blisko ceny dobrego pienidła produkcji PL.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach