ibiza Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Pytanie . Zrobiłem zdjęcie mojego ukwiala galaxy s3 które chciałem zamieścić na forum w dziale identyfikacji. Po nacisnieciu dodaj pliki wyskakuje czarna plansza z napisem nie znaleziono żadnych plików ktoś pomoże Jak na tym tel. Dodac fotki Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Nie kumam Piszesz z tel? Uzywasz tapatalk? Jest tak najprosciej. Otwierasz plik z galerii tel I tyle... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Piszę z tel . i mam zainstalowany tapa talk . I tak wchodzę s zdjęcie wyskakuje mi kilka możliwości wysłania naciskam tapa talk i jest informacja połącz z forum . I niż więcej nie mogę zrobić Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edit. Wlasnie wgralem zdjecie bez problemu Jak jestes w temacie, w gornym prawym rogu (3 kropki) wybierasz opcje "odpowiedz", teraz masz na calym ekranie strone ze swoja wiadomoscia jaka chcesz wyslac. Klikasz jeszcze raz na 3kropki I wybierasz "zalacz obraz". U mnie wyskakuje wgraj z galerii oraz z aparatu. Wybierasz z galerii I klikasz na wybrane zdjecie. Przetwarza I wstawia Mozesz miec problem, jak juz cos napisales( funkcja zablokowana przez administratora), wiec najpierw wgraj zdjecie, a pozniej pisz, albo wyslij, a po chwili edytuj swoj wpis. Uzywam note2, ale wydaje mi sie, ze bedzie tak samo... Edytowane 1 Maja 2014 przez martinniemczyk (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Przez TT możesz zdjęcie wysłać jedynie jako złącznik do posta. Najlepiej jak skorzystasz z tego tutoriala Ewentualnie jest jeszcze opcja Dropbox lub Picassa (Google+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 No nie wiem . Wchodzisz do forum przez nanoreef czy przez tapatalk .? Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Jak pytanie do mnie, to przez TT Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Marcin . Pisze z tableta . Zytam twoja wiadomosc na tel. Naciskam 3 kropki i wyskakyje mi odswiez raportuj udostepnij otworz w przegladarce kopiuj adress . Tyle Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Miedzy raportuj, a udostepnij, powinno byc jeszcze odpowiedz. TT uaktualnia sie w trybie auto? Moze wystarczy aktualizajca. Nie chce mi sie teraz szukac tableta, ale mysle ze jest tak samo jak w tel. Jak mozesz z tab, to przeslij przez BT I wyslij z tab. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edit/ zobacz jeszcze cos. Wchodzisz na TT I nie logujac sie na zadnych forach wcisnij lewy "dotyk" w tel. Powinny wyskoczyc opcje I wybierz "ustawienia" jedne z nich to chyba ustawienia ladowania obrazow. Zobacz , czy masz wszystko zaznaczone haczykiem Edytowane 1 Maja 2014 przez martinniemczyk (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Nadal z tableta . TT jak sie uaktualnia nie wiem ? W kazdym badz razie brak odpowiedzi , nie moge odpowiedziec Ci z kom. Jakas lipa . Wchodze w ustawienia TT i nie ma tam wzmianki o aktualizacji. I jeszcze tomzdjeciemktore wyslales na tel . Jest nie widoczne a na tabl. Wszystko jest ok Edytowane 1 Maja 2014 przez ibiza (wyświetl historię edycji) Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 2 Maja 2014 Czy ktos sie orientuje dlaczego w TT jak naciskam 3kropki jest brak funkcji odpowiedz Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 2 Maja 2014 Widze ze fotki w innym temacie juz sa wstawione. Znalazla sie funkcja do wysylania? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 2 Maja 2014 Hey . Tak już wszystko ok . Dopiero dziś zauważyłem że nie jestem zalogowany:) Wysłane z mojego GT-I9300 Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach