Nie chodzi o kręcenie, ale o regulację odcieku. Zbyt duży odciek to brak kontroli i możliwy zakwit bakteryjny. Przerabiałem to 3 lata temu. Kilka dni po zamianie filtra przepływowego na reaktor biopellet woda się wyklarowała. Można to kontrolować pośrednio tak jak sam wcześniej pisałeś poprzez ilość pellet, ale to nie jest zbyt precyzyjne rozwiązanie. Gdybyś miał regulację odcieku to możesz władować i 2 litry, a będziesz miał wszystko pod kontrolą.
Historia edycji
Nie chodzi o kręcenie, ale o regulację odcieku. Zbyt duży odciek to brak kontroli i możliwy zakwit bakteryjny. Przerabiałem to 3 lata temu. Kilka dni po zamianie filtra przepływowego na reaktor biopellet woda się wyklarowała. Można to kontrolować pośrednio tak jak sam wcześniej pisałeś poprzez ilość pellet, ale to nie jest zbyt precyzyjne rozwiązanie.
Nie chodzi o kręcenie, ale o regulację odcieku. Zbyt duży odciek to brak kontroli i możliwy zakwit bakteryjny. Przerabiałem to 3 lata temu. Kilka dni po zamianie filtra przepływowego na reaktor biopellet woda się wyklarowała.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.