R.I.P Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 Witajcie , mam pytanie do użytkowników tego kleju - kupiłem go na allegro ( w puszce) i myślałem że jest idealnie transparentny ( przezroczysty / jak większośćejów do pcv) a tu moje zdziwienie jest białawy , gęściejszy - czy to normalne? Termin ważności do 2015. Z góry dziekuje za info. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekPro Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 Moj jest transparentny a jak zaschnie to lekko biały sie robi Cytuj Mój lasek wciąż rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Ale mój jest matowy , białawy , gęsty ( nielejący się). Niby jest ważny jeszcze rok ale jak jest zwietrzały to nie skleję nim hudrauliki za cholerę , wolę wywalić do śmieci i kupić drugi z innego źródła. PK Edytowane 5 Lipca 2014 przez R.I.P (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 stary dostało sie powietrze Cytuj Akwarium 150*65*60 ,sterowanie iks, reaktor vertex ,odpieniacz ,250 bk vertex,filtr vertex1,5 ,vertex filtr Biopallets XL, ,oświetlenie - 8*80w t5 ,cyrkulacja 2*6105,+multi7095, obieg BK 8500 http://nano-reef.pl/....-ceramiki/ ,http://nano-reef.pl/.., zapraszam po szczepki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Wielkie dzięki - będę reklamował. A czy mogę użyć kleju dostępnego w marketach do klejenia rurek plastikowych pvc do wody pitnej? PK Edytowane 6 Lipca 2014 przez R.I.P (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhai Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Jak ja kleiłem hydraulike Tangitem to był transparentny ale gestawy - kleił rewelacyjnie, nic nie przecieka itp. Spokojnie możesz uzyć klej do pcv ale koniecznie z dopiskiem ze do wody pitnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Ale mój jest matowy , białawy , gęsty ( nielejący się). Niby jest ważny jeszcze rok ale jak jest zwietrzały to nie skleję nim hudrauliki za cholerę , wolę wywalić do śmieci i kupić drugi z innego źródła. PK Osobiście rekomenduję Tangit w tubie nie w słoiku. Bardzo łatwo się go wtedy aplikuje na części do klejenia. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Ja używałem kleju z castoramy do PCV kosztował koło 11 zł . Pokleiłem całą hydraulikę i jest ok. Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Zwykły klej z Castoramy załatwi sprawę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 A ja kleiłem takim klejem z Castor. i na jednym łączeniu (powrocie) ciekło ... Kupiłem nowe rury, klej Tangit, pokleiłem, poczekałem za 4 godzinki, odpaliłem obieg i do dzisiaj sobie tak śmiga Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koma19755 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Dobry jest Vodaro z Castoramy Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach