Miss-Colen Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Wlasciciel nic nie musi wiedziec Taaaa to Hitler ... Kontrola obowiazkowo ( bez dyskusji) super akwarium pozdrawiam Dziekuje Xroksana22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Filtr możesz montować na czas kiedy potrzebujesz np na słuchawkę od prysznica. Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Filtr możesz montować na czas kiedy potrzebujesz np na słuchawkę od prysznica. Ja kobieta nie rozumie co Ty mezczyzna ( marsjanin mowisz) haha - musze zapoznac sie z tematem :)bardziej po szpiegosku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 To trzeba zatrudnić chłopa żeby Ci zmontował taki zestaw Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) To trzeba zatrudnić chłopa żeby Ci zmontował taki zestaw Na razie nie ma takiej opcji Facet to dziwak i kropka. Wode musze brac z rozlewni. Edytowane 8 Listopada 2014 przez Miss-Colen (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2014 Wystarczy hydraulik Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 8 Listopada 2014 Wystarczy hydraulik Jesli bedzie mozliwosc zalozenia,to mysle ze sama dam sobie rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pabllo21 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 No ładne te twoje akwarium czekam na kolejne focie.... z okrzemkami tez mam problem ... pojawily sie potem zniknely i znowu sie pojawily.... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 No ładne te twoje akwarium czekam na kolejne focie.... z okrzemkami tez mam problem ... pojawily sie potem zniknely i znowu sie pojawily.... ;( Ulala ...... pierwszy Twoj post i to akurat w moim temacie Mnie zaszczyt kopnol Dzieki fajnie,ze sie podoba bo ja wiecznie niezadowolona jestem Raz mi sie podoba , a drugim razem patrzec nie moge na te moje akwarium lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 A gdzie Ty wogole mieszkasz? Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 A gdzie Ty wogole mieszkasz? Wystrzeliles z tym pytaniem jak guma z gaci haha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 Chcialem byc mily I moze znajac kraj I czy to mieszkanie/dom moglbym nakierowac na sprytny montaz bez widoku dla Hitlera, ale skoro gumy Ci w glowie, to kupuj sobie ta wode Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 Marcin nie dogadzaj kobiecie jak tego sobie nie życzy faceci to erotomani, pijaki i szowiniści Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 Chcialem byc mily I moze znajac kraj I czy to mieszkanie/dom moglbym nakierowac na sprytny montaz bez widoku dla Hitlera, ale skoro gumy Ci w glowie, to kupuj sobie ta wode Oj na zartach sie nie znasz? Ani dzien dobry ani nic i pytasz sie gdzie mieszkam. PS. Podteksty to zostaw sobie dla Siebie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 Nie wiedzialem ze w Twoim temacie trzeba sie witac (no chyba ze to byl "podtekst"). Trafilas na moj zly dzien, wiec dopisze tylko co zauwazylem- jestes strasznie cieta na ludzi, jak cos Ci nie pasuje (co widac w pierwszych postach Twojego tematu). Czlowiek nawet nie chcial zartowac, tylko pomoc, ale jak widac jestes samowystatczalna, so good luck. Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 Nie wiedzialem ze w Twoim temacie trzeba sie witac (no chyba ze to byl "podtekst"). Trafilas na moj zly dzien, wiec dopisze tylko co zauwazylem- jestes strasznie cieta na ludzi, jak cos Ci nie pasuje (co widac w pierwszych postach Twojego tematu). Czlowiek nawet nie chcial zartowac, tylko pomoc, ale jak widac jestes samowystatczalna, so good luck. Ja cieta? Nie znasz mnie a oceniasz. Uwazam,ze male "czesc" przed zadaniem pytania byloby wlasciwe. Sory ale nie bede ciagnoc tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pabllo21 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 Ulala ...... pierwszy Twoj post i to akurat w moim temacie Mnie zaszczyt kopnol Dzieki fajnie,ze sie podoba bo ja wiecznie niezadowolona jestem Raz mi sie podoba , a drugim razem patrzec nie moge na te moje akwarium lol No jestem swiezakiem co do morskiego!!! Wiec siedze duzo na forach i czytam a twoje akwarium bardzo mi sie podoba .... ja nad swoim musze jeszcze sporo popracowac i miec duzoooo cierpliwosci aby tam lapek nie wsadzac ciagle sie cos dzieje ;( ..... wiec pisz duzo i jeszcze wiecej fotek heee ... i sie nie zalamuj porazkami tylko glowa do gory i dzialaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 9 Listopada 2014 Pablo .. No naprawde mi milo A masz jakies fotki swojego akwarium ? Z tym trzymaniem lapek przy sobie jest ciezkie na poczatku Zawsze wydaje sie ze trzeba cos poprawic przestawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Tigr - prosze bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaer Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 a ja byłem i widziałem i sernika spróbowałem (swoją droga bardzo dobry) akwarium bardzo ładne, kolorowe i hmmm.... takie "lekkie". na zdjęciu tego tak nie widać. pozdrawiam K.B. Cytuj start 04.02.2014 120x60x60=432l sump 84l PS metis 2x150w whiteskim200 1xJebaoo 40wp DC6000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 a ja byłem i widziałem i sernika spróbowałem (swoją droga bardzo dobry) akwarium bardzo ładne, kolorowe i hmmm.... takie "lekkie". na zdjęciu tego tak nie widać. pozdrawiam K.B. Gdybys mnie nie zaskoczyl bylo by i wino i spiew haha Dziekuje za pavone Jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaer Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Dziekuje za pavone Jest super a proszę bardzo, niech się dobrze chowa. PS wino lubię, ale śpiewam słabo Cytuj start 04.02.2014 120x60x60=432l sump 84l PS metis 2x150w whiteskim200 1xJebaoo 40wp DC6000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Hihi Maly bedzie spiewal za Ciebie a Ty bedziesz winko pil,by zagluszyc ryk (100% zart) Gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 raz Ci sie podoba mowisz a raz nie - jesli sie nie myle to calkiem normalne - choc czestotliwosc zmiany nastroju to juz kwestia indywidualna ładne ulozenie skaly (moj konik) pozdro! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agent 007 sumek Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 No cóż powiem to tak zbiorniczek zrobiony bardzo fajnie, mała ilość skały a tak ułożona że jest jej wystarczająco jak na taki zbiornik:) nie raz chciałem tak zrobić ale hmmm... niestety za każdym razem nic mi się nie podobało a wracając do tematu zbiorniczek ok ta wielkość (taki chciałbym mieć) pozazdrościć, korale też w super kondycji może czymś się wymienimy ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach