Sygen Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 zaobserwowałem to nocą i szukałem w sieci i nic nie znalazłem ale pewnie słabo szukałem,może ktoś coś podpowie http://w33.wrzuta.pl/film/7I0JftZDKOi/biale_robaczki Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Może lasonogi? pl.wikipedia.org/wiki/Lasonogi Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Może lasonogi? pl.wikipedia.org/wiki/Lasonogi no raczej nie bo to jest takie cieniutkie jak wstążka i jak pływa to tak faluje jak ślimak Hiszpanska tancerka tylko ze 100 razy szybciej.Te robaki mają max 0.5 cm Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gwlukasz Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 witaj nie kupileś ostanio jakiejś skały z allegro ja własnie w swoim akwarium też mam coś podobnego takie cienkie wstążkowate , pojawiaja sie po zgaszeniu swiatła. tylko mi bardziej przypominaja tasiemca , pijawke coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 skała już ponad 4 letnia a ostatnio zakupiłem 3 acropory małe i raczej tego na nich nie było Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gwlukasz Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 ja to przywlekłem ze skała z allegro z uzywanego i dojrzałego akwarium jutro postaram sie dodac zdjecia i zobaczysz czy mamy to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gwlukasz Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) ja mam cos takiego szkoda że filmik jest nie wyraźny , ale ciężko je nakręcić tym bardziej że się szybko ruszają . Może ktoś inny wie co to za robaczki, czy są bezpieczne dla rafy Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez gwlukasz (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kruchy Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 Miałem to zanim ryby wpuściłem potem znikły to jest chyba coś w stylu Lasnonogi czy kielze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gwlukasz Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 w tym przypadku to ani Lasnonogi ani kielże te stworzenia wyglądają i poruszają się inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 ja mam cos takiego szkoda że filmik jest nie wyraźny , ale ciężko je nakręcić tym bardziej że się szybko ruszają . Może ktoś inny wie co to za robaczki, czy są bezpieczne dla rafy dokładnie takie same,widziałem to tylko raz wtedy co nagrałem i teraz nie widzę Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kruchy Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2014 Ale chodzi mi o to ze jest to plywajace jedzenie dla ryb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach