Rafa0302 Zgłoś Napisano 1 Września 2014 Witam. Piszę rzadko nowe posty i dzisiaj zauważyłem że mam zaliczone tylko trzy. Czy coś robię żle? Myślę że powinienem mieć siedem. Proszę o informacje ewentualnie instrukcje na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr7 Zgłoś Napisano 1 Września 2014 Może posty z targowiska się nie liczą? Znakomita większość Twojej aktywności to właśnie tam. P. Cytuj Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001, kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 1 Września 2014 a już myślałem Sławomirze, że więcej Ci zginęło Jeśli jesteś nowym klubowiczem to wiedz, że posty napisane w dziale offtopic i targowisko nie są sumowane w liczniku postów. pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 1 Września 2014 a już myślałem Sławomirze, że więcej Ci zginęło Jeśli jesteś nowym klubowiczem to wiedz, że posty napisane w dziale offtopic i targowisko nie są sumowane w liczniku postów. pozdrawiam luft Dziwna sprawa ale moje pierwsze posty to właśnie w zamienię życie. Może posty z targowiska się nie liczą? Znakomita większość Twojej aktywności to właśnie tam. P. Moje pierwsze posty sa w zamienię życie i są naliczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Września 2014 nie pamiętam kiedy dokładnie zostały wprowadzone zmiany w naliczaniu postów, niemniej będąc użytkownikiem NR od poczatku 2013 mogłes sie jeszcze "załapać" na liczone posty w dziale targowisko. pozdrawiam luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 2 Września 2014 A kiedy przestaje się być nowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Września 2014 A kiedy przestaje się być nowym? to już kwestia samopoczucia, nie metryki Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach