Skocz do zawartości
clippart

www.um-um.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jesli to normalne,jak cos czlowiek kupuje to jest super,a jak sa reklamacje to wszyscy w tym sklepie umarli czy co?nie mam innej mozliwosci,musialem to tu napisac,ostatnia szansa dla mnie.sorry.

160x100x60 rogowe, refugium zeolit+aragonit 1:3,AM Turboflotor 5000,2 x Tunze 6100,2 x koralia 4,calcium reaktor,phosex, Oswietlenie 3 x 150W HQI(2x20K+1x21K)+1xATI actinic 80W,1xATI blueplus 80W, chemia coral shop,Tunze osmolator,UPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wcale nie ostatnia szansa :) gdyby nie fakt że jesteś z Czech to bym nie wiedział o co chodzi - rozumiem że o końcówkę do filtra RO złamaną podczas tranportu - importer, firma z Łodzi obiecała nam już 3 tygodnie temu że wyśle tą końcówkę bezpośrednio do Ciebie - zresztą w tej sprawie pisał do Ciebie ktoś ze sklepu(chyba tomek lub Irmina).

Jutro moge sprawdzic co jest z tą przesyłka - ale ograniczy to się jedynie do telefonu do producenta i odpisania z podaniem nr przesyłki - tych części nie mamy i nigdy nie mieliśmy na stanie.

Poza tym - z tego co wiem Irmina odpisywała na każdy Twój list - dlatego chyba zbyt ostry ton tej wypowiedzi :) Nikt nie nabrał w tej sprawie wody w usta.

Tak mi się prywatnie wydaje.

Pozdrawiam - (off work)

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje uprzejmie za odpowiedz!:-)

160x100x60 rogowe, refugium zeolit+aragonit 1:3,AM Turboflotor 5000,2 x Tunze 6100,2 x koralia 4,calcium reaktor,phosex, Oswietlenie 3 x 150W HQI(2x20K+1x21K)+1xATI actinic 80W,1xATI blueplus 80W, chemia coral shop,Tunze osmolator,UPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.