Mario94 Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Czy jest możliwość aby w jednym akwarium były dwa salariasy? Gdzieś słyszałem ,że mogą się "tłuc" ale nie wiem czy to prawda. W pracy likwiduję akwarium i muszę zabrać ryby do siebie i nie wiem czy nie będzie problemu z brzydalami? Cytuj Akwarium 120L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Bedzie, wszustko co czytales to prawda. Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekPro Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Znajomy ma w swoim 1000l dwa salariasy ale czasem się ganiają. Cytuj Mój lasek wciąż rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Salarias to taki lobuz, ze kazdego o takiej samej specjalizji pokarmowej gania (probuje przynajmniej)... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach