onestone Zgłoś Napisano 14 Września 2014 Gdzie kupie gumę\piankę pod banię na wymair (nietypowy)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 14 Września 2014 Kup najwieksze I dotnij. Ja skladalem z dwoch Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 14 Września 2014 (edytowane) Spróbuj tutaj , wybór mają spory i najdroższa ok.50zł kosztuje http://www.akwaria.n...m-polietylenowa robizoo sklep Edytowane 14 Września 2014 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krk_258 Zgłoś Napisano 15 Września 2014 Casto, albo inny market budowlany - poskładaj z piankowych podkładów pod panele lepszej jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebcio Zgłoś Napisano 15 Września 2014 Ja kupiłem czarną matę do ćwiczeń o grubości 1 cm w Decatlon ie za 15 zł. Cytuj Akwarium: 540 L + 100 L sump Cyrkulacja: 2x Glamorca GP-03 Obieg: Jebao DCP10000 Odpieniacz: Twistman OB-200-EXT Oświetlenie: 4 x Maxspect Mazarra P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach