rekin Zgłoś Napisano 18 Września 2014 tak jak w temacie Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 18 Września 2014 Marek moja córka jest jak wykrywacz metalu - zawsze wyczuje ze mam drobne w kieszeni jak przechodzimy obok stoiska ze słodyczami :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 18 Września 2014 ile chcesz za wypożyczenie jej na godzine??? potrzebna mi bedzie na działce Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyks5 Zgłoś Napisano 18 Września 2014 Witam, Posiadam Whites XLT, pracuję w centrum wawy, wykrywacz w Kobyłce, a ponieważ zaczynam z solanką z chęcią pogadam z kimś na żywo na w/w tematy. Pozdrawiam Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 18 Września 2014 poszło PW Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach